﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯Purple Alive﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯Rating: 4.3 (101 Ratings)﷯﷯49 Grabs Today. 27882 Total Grabs. ﷯﷯
﷯﷯﷯﷯Preview﷯﷯ | ﷯﷯Get the Code﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯Reach for the Stars﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯Rating: 4.5 (750 Ratings)﷯﷯41 Grabs Today. 77896 Total Grabs. ﷯﷯﷯﷯﷯﷯Preview﷯﷯ | ﷯﷯Get the Code﷯﷯ ﷯﷯ ﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯﷯ BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, July 10, 2009

NASIB SI AKMA!

memandang kan encik ko ah chee (bapa kai siong) seorang yg sanagt bertanggungjawab dan juga seorang ahli PIBG sekolah, dia meminta anak nya didudukkan di hadapan cikgu senantiasa rather than at back. lalu dia pun didudukkan di tempat akma (aku lah tu. cilake betul,haish) oleh puan sharimah.


ok tak ape aku sabar lagi nih. sekarang. dia bawak penyakit pulak dalam diri akma dan natasha! ouh serious lah. mamat ini kalah MJ semasa hidup! ergh, tahap GS dia tinggi! sampai kan akma (si penulis) pun terikut ikut dan akhir nya x sengaja terlucah sikit depan parents aku! damn u kai siong, haish. sila lihat dialog berkenaan,



situasi satu

AKMA: ayah kita nak pergi makan kat mane ni?
SI AYAH: eh ikut suka you lah nak makan kt mane.
AKMA: yah kita pergi makan kat VICTORIA SECRET lah? (what the hell?!?!?!)

(ayat sebenar: VICTORIA STATIONS)


situasi dua

AKMA: yah kenapa you lalu jalan ni?
SI AYAH: kenapa tak boleh ke?
AKMA: tade lah. kalau guna LEBUHDARA DUKE kan cepat. (another what the hell?!!)

(ayat sebenar: LEBUHRAYA DUKE)



haish thank god my parents tiada syak wasangak. aiyoyo!

si penulis,
AKMA SYAZWANI

2 comments:

2dk11_09 said...

cian ko kema... harap ko bsabr je lah.. xdpt den nk tlg...hihi-(silent killer)-

jhansi said...

Takpe kema kita org akn selalu memberi sokongan padu kpd awak....

chehxdelah